Kokosbar med lakrissmak

ah

Kan du lage din egen lørdags-snacks? Yes, you can! Bare se her, så enkelt:
I denne oppskriften må du gå klin kokos. Jeg skal illustrere dette med en bilde slik at du forstår hva jeg mener.

Ingrediensene:
20170225_132038

Pluss noen gode smaker:forskjellig

En viktig ingrediens i disse kokosbarene er kokos-krem. Problemet er at (så vidt jeg vet) får man ikke kjøpt kokos-krem i Norge. Løsningen blir derfor den økologiske kokosmelken fra Coop. Konsistensen er veldig krem-aktig:

yo

Kokosbar med lakrissmak

  • 3 dl kokos
  • 2 ss agavesirup eller kokosblomtsukker
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 2 toppede ts lakrispulver
  • 150 g kokoskrem
  • 2 ts kokosolje
  • 150g av din favoritt-sjokolade (smeltet) til dekorering

Bland alle ingrediensene sammen, og form massen med hendene til riktig størrelse og form. Det trenger ikke å være barer. Det går fint an å lage kuler, eller kanskje små hjerter.

Putt konfekten i kjøleskapet slik at kokosen setter seg ordentlig. Etter ca en halvtime tar du kokosbarene ut, og dypper disse i en smeltet versjon av din favorittsjokolade. (Jeg brukte Plamils: Organic dark chocolate. Melkefri og søtet med kokosblomssukker).

ohhh

Lek deg med annen topping:tilbehør
Har du noe igjen av kokoskremen (melken), kan  du blande den sammen med kokos og bruke dette  til pynt sammen med litt lakris:
good
Nyt! yoyo

Høyt på i stuen:
Sting – Desert Rose

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s